Καθαρισμός χαλιών SOL - ΣΙΦΟΥΝΑΣ στον Πειραιά - Κορυδαλλό

 
Στο κατάστημά μας στον Κορυδαλλό - Πειραιά θα βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών και μοκετών που πραγματοποιούνται είτε στον χώρο μας σε συνδυασμό με τη φύλαξη, είτε επί τόπου στον δικό σας χώρο.

Η διαδικασία του καθαρισμού των χαλιών γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα και χωρίς να αφήνουμε καθόλου κατάλοιπα από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε, κάτι που θα μπορούσε να είναι εστία μικροβίων με το πέρασμα του χρόνου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να μας πείτε τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί να έρθει το προσωπικό μας στον χώρο σας & να παραλάβει τα χαλιά. Αφού καταγράψουμε τον τύπο του χαλιού, σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για τον τρόπο καθαρισμού του και το κόστος.

Όλα τα χαλιά τινάζονται και σκουπίζονται προσεκτικά, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τυχόν σκόνες και ρύποι.

Στη συνέχεια προχωράμε στον καθαρισμό που πραγματοποιείται με οικολογικά απορρυπαντικά και ξεβγάζονται σχολαστικά και προσεκτικά, με αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό και την απομάκρυνση και του τελευταίου κόκκου σκόνης. Η απολύμανση, η αντιμυκητιακή προστασία και οι υπόλοιπες εργασίες που σας παραθέτουμε στον πίνακα, ενισχύουν τη βελτίωση και την υγιεινή των χαλιών σας.
Ακολουθεί το στύψιμο και το στέγνωμα με μηχανήματα νέας γενιάς που αποτρέπουν τυχόν ξεχειλώματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η SOL αναλαμβάνει και τη φύλαξη των χαλιών σας σε ειδικούς χώρους, αποφεύγοντας τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ή την υγρασία.

Παράλληλα, εκτός από τα χαλιά και τις μοκέτες σας, καθαρίζουμε και παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, σαλόνια, στρώματα και σκάφη σε πολύ προσιτές τιμές.
 
 
Προσφορά Βιοκαθαρισμών
Προσφορά Καθαρισμού Χαλιών
Προσφορά Καθαρισμού Χαλιών
 
 
 
 
Βεβαίωση Παρακολούθησης Πανελλήνιας Ημερίδας Ταπητοκαθαριστηρίων
Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Επ. Κατάρτισης
Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Οργάνωση Ταπητοκαθαριστηρίων